Cliniccare™

una dintre cele mai inovative colecţii de

îngrijire profesionala a pielii din lume

Acidul hialuronic de masă moleculară mică este unul din componentele de bază ale produselor de îngrijire a pielii de la CLINICCARE™. Acidul hialuronic joacă un rol important în procesele metabolice ca mod de interacţionare şi sinteza celulară. Protejează imunitatea celulară şi ajută la prevenirea infecţiilor. Una din cele mai importante proprietăţi ale acestuia este capacitatea de a reţine umiditatea în greutate de până la 1000x mai mare fata de greutatea proprie.

Refacerea (restaurarea) naturală a celulelor depinde de nivelul de acid hialuronic din piele, care scade odată cu înaintarea în vârsta. Din această cauză pielea rămâne expusă în faţa agentilor externi, iar procesele care necesită refacerea acesteia necesita acid hialuronic. Astfel este necesar ca formulele anti-aging să conţină acid hialuronic.

Problema cu absorbţia acidului hialuronic artificial este că moleculele sale au diametrul de 3000nm, pe când spaţiul intercelular are doar diametrul de 100nm. Din această cauză este imposibil ca moleculele de acid hialuronic artificiale să penetreze straturile mai adănci ale pielii – acest lucru se întâmplă numai prin injectarea directă a acidului hialuronic. Recent, cercetători japonezi au obținut acid hialuronic cu molecule de 5 nanometri, ceea ce înseamnă că acesta penetrează straturile mai adânci ale pielii fără să fie injectat.

De ce să alegi ClinicCare™?

crema-CC

Produsele noastre de îngrijire a pielii sunt orientate spre utilizarea profesională şi sunt disponibile doar în clinici medicale, saloane de estetică şi SPA-uri.

Momentan, suntem prezenți în peste 20 țări ale lumii – printre care Cehia, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Irlanda, Letonia, Olanda, Marea Britanie, Norvegia, Republica Moldova, România, Rusia, Singapore, Slovacia, Suedia, Taiwan, Turcia și Ungaria.

Rezultate ClinicCare™

mana
  • Produsele CLINICCARE™ sunt produse cosmetice de tehnologie avansată cu efecte imediate şi vizibile.
  • Complexe de acid hialuronic brevetate la nivel mondial sunt de mii de ori mai mai mici ca moleculele obişnuite ( nanoîncapsulate) şi pot penetra adânc în piele pentru a hidrata şi rejuvena din interior.
  • Formulele speciale asigură rezultate remarcabile din cauza combinaţiei unice de ingredienți activi foarte eficienți.
  • CLINICCARE™ foloseşte tehnologie de ultimă oră pentru a  obține cel mai mare nivel de siguranţă.
  • Toate produsele CLINICCARE™ de îngrijire a pielii sunt concepute să asigure o hidratare profundă și de durată a pielii.