Pure Peel

Peeling chimic ușor / superficial, îndepărtează stratul superior al epidermei și este recomandat pentru tratamente anti-acnee.

pure-peel

Ingrediente active principale

Acid salicilic 20% – proprietăți keratolitice, comedolitice, antiinflamatorii și antiseptice. Proprietăți lipofile, dizolvare sebum, terapie eficientă pentru acnee. Efect antiinflamator și tratamentul rozaceea. Efect anestezic ușor.
Acid lactic 12% – cel mai blând AHA, proprietăți de reținere a hidratării și stimulează sinteza colagenului.
Acid glicolic 12% – exfoliază, promovează epidermoliza, dispersează melanina bazică și stimulează creștere pielii noi. Reduce cantitatea de sebum din piele.

PENTRU UZ PROFESIONAL
30ML / 3Y / 6M

Peel Blender

O nouă invenție în industria peelingurilor chimice, un produs special destinat elaborării unor peelinguri personalizate. Prin amestecarea în cantități predeterminate cu peelingurile GLOW-, PURE- sau REFRESH se poate controla profunzimea, agresivitatea și rezultatul tratamentului.

peel-blender-cliniccare

Ingrediente active principale:

Acid Hialuronic (LMWHA) – Componentă naturală a pielii, una dintre cele mai importante proprietăți este capacitatea sa de a reține hidratarea
Ethilhexiglicerina – ingredient topic de îngrijire a pielii, adesea indicat ca și un unguent condiționat în tratamentul eczemelor.
Hidroxid de sodiu – utilizat pentru a controla nivelul pH-ului sau pentru a servi ca agent de tamponare în produsele cosmetice și de îngrijire personală.

Repetaţi tratamentul o dată pe săptămână, sau o dată pe lună pentru a prelungi efectele benefice ale altor tratamente.

PENTRU UZ PROFESIONAL
30ML / 3Y / 6M

PRODUSE DIN ACEEAȘI CATEGORIE

SILKY LIP&EYE REMOVAL


SILKY RETINOL DAY CREAM


SUN SHIELD SILKY CREAM


SILKY 2-IN-1 GEL CERAMIDE