Refresh Peel

Peeling chimic profunzime medie, pH redus, afectează straturile superioare și medii ale epidermei, întărește pielea, stimuleză sinteza colagenului.

refresh-peel

Ingrediente active principale

• Acid glicolic 48% – cel mai eficient AHA datorită dimensiunii moleculare reduse. Exfoliază epiderma și stimulează dezvoltarea unui nou strat de piele.
• Acid fitic 4% – reduce riscul inflamațiilor prin blocarea radicalilor liberi și prin efect antioxidant. Protejează și repară ADN-ul de efectul radicalilor liberi.
• Acid Kojic 2% – diminuează zonele întunecate care rezultă din pigmentarea excesivă a pielii. Inhibă activitatea tirozinazei, previne formarea melaninei.

PENTRU UZ PROFESIONAL
30ML / 3Y / 6M

Peel Blender

O nouă invenție în industria peelingurilor chimice, un produs special destinat elaborării unor peelinguri personalizate. Prin amestecarea în cantități predeterminate cu peelingurile GLOW-, PURE- sau REFRESH se poate controla profunzimea, agresivitatea și rezultatul tratamentului.

peel-blender-cliniccare

Ingrediente active principale:

• Acid Hialuronic (LMWHA) – Componentă naturală a pielii, una dintre cele mai importante proprietăți este capacitatea sa de a reține hidratarea
• Ethilhexiglicerina – ingredient topic de îngrijire a pielii, adesea indicat ca și un unguent condiționat în tratamentul eczemelor.
• Hidroxid de sodiu – utilizat pentru a controla nivelul pH-ului sau pentru a servi ca agent de tamponare în produsele cosmetice și de îngrijire personală.

Repetaţi tratamentul o dată pe săptămână, sau o dată pe lună pentru a prelungi efectele benefice ale altor tratamente.

PENTRU UZ PROFESIONAL
30ML / 3Y / 6M

PRODUSE DIN ACEEAȘI CATEGORIE

SILKY LIP&EYE REMOVAL


SILKY RETINOL DAY CREAM


SUN SHIELD SILKY CREAM


SILKY 2-IN-1 GEL CERAMIDE