Glow Peel

Peeling chimic superficial, îndepărtează stratul superior al epidermei și inhibă sinteza melaninei. Este recomandat tuturor tipurilor de piele, inclusiv cea închisă la culoare.

glow-peel

Ingrediente active principale

• Acid Glicolic 28% – cel mai eficient AHA datorită dimensiunii moleculare reduse. Exfoliază epiderma și stimulează dezvoltarea unui nou strat de piele.
• Acid Mandelic 6% – proprietăți de depigmentare, inhibă sinteza melaninei, exfoliază și întinerește pielea.
Acid Kojic 4% – reduce zonele întunecate care rezultă din pigmentarea excesivă a pielii. Inhibă activitatea tirozinazei, previne formarea melaninei.
• Arbutină 2% – suprimarea reversibilă a activității tirozinazei, previne sinteza melanocitelor, efect de luminozitate.

PENTRU UZ PROFESIONAL
30ML / 3Y / 6M

Peel Blender

O nouă invenție în industria peelingurilor chimice, un produs special destinat elaborării unor peelinguri personalizate. Prin amestecarea în cantități predeterminate cu peelingurile GLOW-, PURE- sau REFRESH se poate controla profunzimea, agresivitatea și rezultatul tratamentului.

peel-blender-cliniccare

Ingrediente active principale:

Acid Hialuronic (LMWHA) – Componentă naturală a pielii, una dintre cele mai importante proprietăți este capacitatea sa de a reține hidratarea
Ethilhexiglicerina – ingredient topic de îngrijire a pielii, adesea indicat ca și un unguent condiționat în tratamentul eczemelor.
Hidroxid de sodiu – utilizat pentru a controla nivelul pH-ului sau pentru a servi ca agent de tamponare în produsele cosmetice și de îngrijire personală.

Repetaţi tratamentul o dată pe săptămână, sau o dată pe lună pentru a prelungi efectele benefice ale altor tratamente.

PENTRU UZ PROFESIONAL
30ML / 3Y / 6M

PRODUSE DIN ACEEAȘI CATEGORIE

SILKY LIP&EYE REMOVAL


SILKY RETINOL DAY CREAM


SUN SHIELD SILKY CREAM


SILKY 2-IN-1 GEL CERAMIDE