ROLE MICROACE TITANIU CLINICCARE™

ROLA DERMATOLOGICĂ 540 ACE TITANIU

Cel mai sigur tratament de microneedling

Avansarea în domeniul procesării materialelor pe o scară micro au condus la dezvoltarea şi introducerea rolerelor cu microace care folosesc ace foarte subţiri pentru a facilita pătrunderea substanţelor active din serurile de mazoterapie,  prin perforarea stratului exterior al pielii. Rezultatul este  absorbţia transdermală crescută a ingredienţilor activi.

rola1,

Rolerele cu microace CLINICCARE™ sunt unelte de precizie, de înaltă calitate și durabile. Pentru creșterea durabilităţii, microacele CLINICCARE™ au fost concepute din titan.Toate componentele sunt produse cu controlul constant al calităţii. Rolerele cu microace  CLINICCARE™ se prezintă sub forma unui cilindru cu 540 de microace incorporate.

Avantajele rolei dermatologice

  • Au acelaşi rol pe care îl au laserele şi alte metode ablative în stimularea producerii de colagen fără să afecteze stratul protector al pielii.
  • Sunt cel puţin la fel de eficiente ca şi laserele, IPL, Thermage şi alte tratamente efectuate cu ajutorul unor aparate, dar la doar fracţiune din costuri pentru terapeuţi şi pacienţi.
  • Mijloace „non-chirurgicale şi non-ablative” înseamnă tratamente „blânde” şi non-invazive pentru piele.
  • Durerea este redusă, timpul de refacere post-tratament este foarte scurt şi prezintă riscuri minime de complicaţii.
rola